Jaarprogramma en persoonlijke coaching

fotografische vormgeving

Jaarprogramma fotografie

De fotografiepraktijk kan weerbarstig zijn en ook al heb je succesvol een opleiding gevolgd, dan kan aansluiting vinden bij de beroepspraktijk toch stroef verlopen. Het beruchte ‘zwarte gat’ kan opdoemen. En zelfs als je al enige tijd werkzaam bent dan kun je behoefte hebben om jezelf artistiek te vernieuwen, bredere netwerken aan te boren en structuur aan te brengen in je zakelijke onderneming. Dit programma helpt je om te wortelen; om jouw genre, de stijl van je fotografie, je presentatie en je doelgroep helder te krijgen. Dat geeft vertrouwen en dat vertrouwen straal je weer uit naar je klanten.

persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Wil je de diepte in en kies je voor persoonlijke groei om je fotografie betekenisvoller te maken, dan bieden onze coaches nieuwe inzichten door heel goed te luisteren naar wat je écht zegt, je beelden te analyseren op hun inhoud; wat laat je zien, wat zie je over het hoofd? We stellen prikkelende vragen die je uidagen om artistieke grenzen te verruimen en eventuele creatieve blokkades op te heffen. Dat doen we met empathie, humor en altijd met respect. Wat in de sessies gezegd en getoond wordt, blijft strikt vertrouwelijk.

De persoonsgegevens die door jou worden verstrekt gebruiken we uitsluitend om met je in contact te komen. Lees meer in de privacyverklaring.