Persoonlijke coaching

Neem met ons contact op

Creatieve boost in een denktank.

Wil je jezelf het liefst ontwikkelen in 1 op 1 gesprekken met een mentor naar keuze waarin je de toepasbaarheid van je werk bespreekt of waar je praktische, zakelijke vragen kunt stellen of een intensieve brainstormsessie volgt of waar je je coach als klankbord gebruikt om je twijfels, overwegingen en creatieve pogingen aan voor te leggen.

Meld je dan aan voor persoonlijke coachingsgesprekken. Krachtig en effectief.

Marvel Harris heeft de Keep an Eye Award gewonnen? Iedereen wil een interview, hij krijgt aanbiedingen voor tentoonstellingen. Plotseling is hij heel succesvol? Hoe ga je met die druk om?

Of, je hebt je opleiding afgerond en denkt “Nu begint het” maar dan blijft het erg stil en heb je moeite om je onderneming van de grond te krijgen.

Masterclass Fundament van Fotografie met Gerlo Beernink

Vanuit onze ervaring als fotograaf, creatief ondernemer en persoonlijke coach, kunnen wij je adviseren over zeer uiteenlopende onderwerpen op het gebied van professionele fotografie en ondernemerschap.

Bel of mail ons en wij nemen persoonlijk contact met je op om maatwerk te leveren.

Informatie

Duur: 60 minuten

Locatie: in overleg met docent

Door: Simone Henken, Marjon Steenbergen, Roel Stevens en gastdocenten.

Kosten: € 90,- excl. btw
Of neem een 10-rittenkaart af voor € 850,-

Besluit je binnen veertien dagen na inschrijving toch geen gebruik te willen maken van de persoonlijke coaching dan restitueren wij het volledige bedrag. Lees ook onze algemene voorwaarden.

Tip! Financiële ondersteuning via werktuig PPO

We willen je graag attent maken op het initiatief van Platform Acct: het Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). PPO financiert ontwikkelplannen zoals educatie voor professionals die werkzaam zijn in de creatieve en culturele sector, in dienstverband of als zzp-er.

Schrijf je in

Persoonlijke begeleiding 10-rittenkaart

1,028.50

Op voorraad