Onze Masterclasses

Masterclass Documentair met Roel Stevens

Creatieve revolutie

Roel Stevens en Simone Henken presenteren het programma Creatieve Revolutie. Als je vastgeroeste patronen wil doorbreken, gestolde overtuigingen wil losweken je creativiteit wilt oprekken en uit je comforrtzone durft te komen dan is dit een aanrader.

 

Masterclass Photoshop met Henri Faber

Beeld bewerken met Photoshop Henry Faber

Aan het einde van de masterclass kun je uitstekend omgaan met de photoshop-tools die je nodig hebt voor fotobewerking en ben je in staat om special effects toe te voegen. Alles om je werk een ‘extra wow’ factor te geven.

Masterclass Naaktfotografie met Peter Cuypers

LinkedIn
Kirsten van Loon

Leer hoe je LinkedIn effectief kunt gebruiken om meer rendement te halen uit je zakelijk netwerk. De training duurt 6 uur en je krijgt na afloop, een half uur online begeleiding om vragen te stellen en eventuele problemen op te lossen.

Masterclass Documentair met Roel Stevens

Storytelling
Roel Stevens

Als journalistiek fotograaf moet je veel kennis hebben van je onderwerp én je moet het talent ontwikkelen om een indrukwekkend beeldverhaal te maken dat ontroert en het hart raakt.

Masterclass Documentair met Roel Stevens

Het (zelf)portret 
Gerlo Beernink

Je vergroot je kennis van de geschiedenis van het portret en je kunt vanuit verschillende perspectieven het portret met meer inhoud creëren. Jan Banning, een meester in het documentair portret, leert je de impact van een portret te vergroten.

Masterclass Documentair met Roel Stevens

Documentaire projecten
Jeroen Toirkens

Deze masterclass is voor documentaire fotografen die intensief en langdurig aan projecten willen werken en naar verdieping zoeken in hun documentaire werk. En voor fotografen die een krachtig portfolio willen samenstellen. 

Scheuren en rafelranden met Myrthe Effing

Redactioneel portret
Merlijn Doomernik

Merlijn Doomernik krijgt heel bekend Nederland voor de camera in de meest uitdagende en onmogelijke omstandigheden. Hij kan altijd een succesvolle  foto maken op zijn eigen, kenmerkende wijze; technisch beheerst en met een humorvolle twist.

Masterclass Studiolicht op locatie met Ruben Schumacher

Studiolicht op locatie
Ruben Schumacher

Om uitgebalanceerde en spannende foto’s te maken moet je weten hoe licht zich ‘gedraagt’Leer het aanwezige licht te combineren met flitslicht. 

Masterclass Studiofotografie met Marjon Steenbergen

Studiofotografie
Marjon Steenbergen

Je leert om te gaan met studiolicht, styling, decorbouw en regie van je model. Je werkt een grote, professionele reclamestudio.

Afscheidsfotografie
Boukje Canaan

Als afscheidsfotograaf kun je de handelingen van de uitvaart vastleggen maar je kunt ook  een scherp oog ontwikkelingen voor hetgeen niet in woorden te vatten is en boven de materie uitstijgt. Dan wordt fotografie poezie, troostend en helend.

Reisfotografie extended 
Kees Rutten

Om ervaringen vast te leggen is toeval een belangrijke factor. Maar overkomt het toeval je of ‘dwing’ je het af en ben je er op voorbereid? In deze training leer je om te werken vanuit een idee.

Masterclass Fundament van Fotografie met Gerlo Beernink

Colormanagement & Lightroom
Gerlo Beernink

In een aantal intensieve sessies leg je een stevig fundament voor de workflow van je fotografie. Je leert je camera, laptop, computer en printers te kalibreren en je hebt een geordend en functioneel archief.

Masterclass Documentair met Roel Stevens

Reisfotografie China
Kees Rutten

Je leert te werken vanuit verschillende invalshoeken en te experimenteren met beeldstijlen. Het accent ligt op landschap-, straat- en portretfotografie. En dat allemaal op het platteland van China.                                                                                           

Conceptueel

Esther Hovers

Ze is opgeleid als fotograaf, werkt autonoom, haar projecten zijn conceptueel en ze maakt gebruik van multimedia waarbij installaties foto’s, tekeningen, tekst en film een ​​gelijkwaardige rol spelen.

Masterclass Naaktfotografie met Peter Cuypers

Naaktfotografie
Peter Cuypers

Naaktfotografie is precair en spannend en wordt vaak in verband gebracht met glamour en erotiek. Maar er zijn vele vormen en er is een breed spectrum. In deze masterclass verbreed je je visie en leer je een authentiek concept te verbeelden .

De persoonsgegevens die door jou worden verstrekt gebruiken we uitsluitend om met je in contact te komen. Lees meer in de privacyverklaring.