Masterclasses

Uitgelicht: Succesvol portret

Merlijn Doomernik krijgt heel bekend Nederland voor de camera in de meest uitdagende omstandigheden. Deze ervaren fotograaf leert je hoe je altijd succesvol een foto kunt maken in onmogelijke situaties.

Duur?
3 dagen, 6 uur per dag

Wanneer?
10 en 17 dec 2021, 7 jan 2022

Locatie?
IJsselstein

Meer informatie

Masterclasses

Colormanagement | Gerlo Beernink

Color management is essentieel als je controle wil hebben op de kleuren van je eindproduct. Van camera via monitor tot print. Je leert alles over kleurprofielen. Je krijgt de beheersing om te printen vanuit Lightroom zodat je altijd een optimaal en betrouwbaar resultaat hebt.

27 okt en 3 nov 2021

Meer informatie

Conceptueel | Esther Hovers

Esther biedt een bijzonder programma voor beeldmakers die onder, door of achter de zintuigelijke werkelijkheid willen dringen en licht willen laten schijnen op hetgeen ongezien is. Zij doet daarbij een groot beroep op het conceptueel denken.

Wanneer?
3 en 31 jan, 28 mrt en 28 april 2022

Meer informatie

Documentaire projecten | Jeroen Toirkens

Deze masterclass is voor documentaire fotografen die intensief en langdurig aan projecten willen werken en naar verdieping zoeken in hun documentaire werk. En voor fotografen die een krachtig portfolio willen samenstellen.

14 jan, 4 mrt, 22 apr en 3 jun 2022

Meer informatie

Storytelling | Roel Stevens

Als journalistiek/ documentair fotograaf moet je veel kennis hebben van je onderwerp om een indrukwekkend beeldverhaal te maken dat ontroert.

Wanneer?
20 mrt, 24 april, 29 mei, 26 juni 2022

Meer informatie

Het (zelf)portret | Gerlo Beernink

Je vergroot je kennis van de geschiedenis van het portret en je kunt vanuit verschillende perspectieven het portret meer inhoud geven. Gerlo Beernink analyseert hoe Jan Banning, een meester in het documentair portret, het licht gebruikt als verhalend element.

21 jan, 4 en 18 febr, 11 mrt 2022

Meer informatie

Creatieve Revolutie | Roel Stevens, Simone Henken

Roel Stevens en Simone Henken presenteren Creatieve Revolutie. Als je vastgeroeste patronen wil doorbreken, gestolde overtuigingen wil losweken, je creativiteit wil oprekken en uit je comfort zone durft te komen dan is dit een absolute aanrader.

Wanneer?
6 en 13 maart 2022

Meer informatie