Onze Missie

Wij dragen bij aan persoonlijke, creatieve groei en zakelijke emancipatie van fotografen zodat ze een eerlijke vergoeding kunnen realiseren voor kwalitatief hoogstaand werk in nieuwe en snel veranderende markten.

Jaar ervaring

Deelnemers

vaste teamleden

Studio Locaties

Bruisen, borrelen en brainstormen.

Er waren eens professionele fotografen/ docenten die hun kennis en ervaring met heel veel plezier deelden met studenten die hun dromen najoegen om fotograaf te worden. Die studenten die de lessen met heel veel plezier volgden, wilden graag verder leren na afloop van hun studie. Maar ze wisten niet waar en hoe?

Die fotografen/docenten; Simone, Marjon, Ruben en Henry beseften dat er veel ‘losse’ cursussen, workshops of lezingen aangeboden worden, maar dat er nergens een samenhangend programma bestaat waar verdieping, persoonlijke begeleiding en zakelijke scholing voor langere tijd het uitgangspunt is. Ook de wildgroei aan ‘docenten’ fotografie is zeer verwarrend. Niet elke fotograaf is een goede docent en niet elke docent is een goede coach?! En waar vind je fotografiedocenten die het vak verstaan, die een eigen praktijk hebben, maar die ook communicatief vaardig zijn, didactische kwaliteiten hebben en die vooral mee kunnen denken met jouw ontwikkeling?

De vraag of wij vervolgcursussen kunnen geven of persoonlijke coaching wordt zo vaak gesteld dat we besloten hebben om een programma samen te stellen. Met Beeldvoorziening bieden we technische kennis om het beeld te optimaliseren maar we bieden ook inzicht in hoe beeldtaal communiceert en hoe je jouw visie kunt aanscherpen. We begeleiden je bij je eerste stappen als ondernemer om business smart te worden  en bieden je persoonlijke coaching als je even artistiek ‘vast’ zit en een brainstorm nodig hebt om nieuwe perspectieven te ontdekken.

Bij Beeldvoorziening zijn drie pijlers:

  1. Masterclasses
  2. Persoonlijke begeleiding
  3. Zakelijke trainingen

De onderdelen zijn zo samengesteld dat je ze per stuk kunt volgen. Je hoeft dus niet het hele traject door te lopen zoals bij een opleiding, maar alles hangt wel samen

Voor wie zijn wij?

De net afgestudeerde fotograaf en iedereen die serieus met fotografie bezig wil zijn. Wij brengen deelnemers samen die op verschillende gebieden en genres willen werken aan intensieve educatieve ervaringen.

Wij zijn gespecialiseerd in

Verhelderende trainingen

Persoonlijke ontwikkeling

Verdieping en visie

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

De persoonsgegevens die door jou worden verstrekt gebruiken we uitsluitend om met je in contact te komen. Lees meer in de privacyverklaring.