Onze Missie

Lesgeven geeft ons energie en die delen wij graag.

Jaar ervaring

leerlingen

verschillende cursisten

Studio Locaties

Professionele fotografie

Er waren eens  professionele fotografen/ docenten die hun kennis en ervaring met heel veel plezier deelden met studenten die hun dromen najoegen om fotograaf te worden. Die studenten die de lessen met heel veel plezier volgden, wilden graag verder leren na afloop van hun studie. Maar ze wisten niet waar en hoe?

Die fotografen/ docenten; Simone, Marjon, Ruben, Roel en Henry beseften dat er veel ‘losse’ cursussen, workshops of lezingen aangeboden worden, maar dat er nergens een samenhangend programma bestaat waar verdieping (zowel technisch als inhoudelijk) en persoonlijke begeleiding voor langere tijd het uitgangspunt is. Ook de wildgroei aan ‘docenten’ fotografie is voor veel mensen verwarrend. Niet elke fotograaf is een goede docent en niet elke docent is een goede coach? Waar vind je fotografiedocenten die het vak verstaan, die een eigen praktijk hebben, maar die ook communicatief vaardig zijn, didactisch kwaliteiten hebben en die mee kunnen denken met jouw ontwikkeling?

De vraag of wij vervolgcursussen kunnen geven of persoonlijke coaching wordt zo vaak gesteld dat we besloten hebben om een programma samen te stellen. Via Stichting Beeldvoorziening voorzien we in kennis om beeld technisch te bevorderen maar we bieden ook inzicht in hoe beeldtaal communiceert en hoe je jouw visie kunt aanscherpen. We begeleiden je bij je eerste stappen als ondernemer en bieden je persoonlijke coaching. Bijv. als je een Grant gewonnen hebt en ineens succesvol bent zoals Marvel Harris overkwam, of als je even artistiek ‘vast’ zit en een brainstorm nodig hebt om nieuwe perspectieven te ontdekken.

Bij Beeldvoorziening zijn drie onderdelen: A. de 7 modules, B. persoonlijke begeleiding en C. lezingen om de geest te scherpen. De modules zijn zo samengesteld dat je ze per stuk kunt volgen. Je hoeft dus niet het hele traject door te lopen zoals bij een opleiding, maar alles hangt wel samen.

Voor wie zijn wij?

De net afgestudeerde fotograaf maar ook de gemotiveerde en talentvolle autodidact verwelkomen wij graag.

Wij zijn gespecialiseerd in

Verhelderende cursussen

Persoonlijke ontwikkeling

Zakelijke ondersteuning

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!