Onze Missie

Je blik verruimen

Jaar ervaring

Deelnemers

Teamleden

Studio Locaties

Bruisen, borrelen en brainstormen.

Er waren eens professionele fotografen/ docenten die hun kennis en ervaring met heel veel plezier deelden met studenten die hun dromen najoegen om fotograaf te worden. Die studenten die de lessen met heel veel plezier volgden, wilden graag verder leren na afloop van hun studie. Maar ze wisten niet waar en hoe?

Die fotografen/ docenten; Simone, Marjon, Ruben, Bram en Henry beseften dat er veel ‘losse’ cursussen, workshops of lezingen aangeboden worden, maar dat er nergens een samenhangend programma bestaat waar verdieping en persoonlijke begeleiding voor langere tijd het uitgangspunt is. Ook de wildgroei aan ‘docenten’ fotografie is voor veel mensen verwarrend. Niet elke fotograaf is een goede docent en niet elke docent is een goede coach? Waar vind je fotografiedocenten die het vak verstaan, die een eigen praktijk hebben, maar die ook communicatief vaardig zijn, didactische kwaliteiten hebben en die mee kunnen denken met jouw ontwikkeling?

De vraag of wij vervolgcursussen kunnen geven of persoonlijke coaching wordt zo vaak gesteld dat we besloten hebben om een programma samen te stellen. Met Beeldvoorziening bieden we technische kennis om het beeld te optimaliseren maar we bieden ook inzicht in hoe beeldtaal communiceert en hoe je jouw visie kunt aanscherpen. We begeleiden je bij je eerste stappen als ondernemer en bieden je persoonlijke coaching. voor als je even artistiek ‘vast’ zit en een brainstorm nodig hebt om nieuwe perspectieven te ontdekken.

Bij Beeldvoorziening zijn drie onderdelen: A. modules & workshops B. persoonlijke begeleiding en C. lezingen. De modules zijn zo samengesteld dat je ze per stuk kunt volgen. Je hoeft dus niet het hele traject door te lopen zoals bij een opleiding, maar alles hangt wel samen.

Voor wie zijn wij?

De net afgestudeerde fotograaf maar ook de gemotiveerde en talentvolle autodidact verwelkomen wij graag.

Wij zijn gespecialiseerd in

Verhelderende cursussen

Persoonlijke ontwikkeling

Verdieping en visie

Blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen