Ontmoet ons team

Er zijn studenten die naar volle tevredenheid les kregen van hun docenten en er zijn docenten die met veel plezier les gaven, maar na hun opleiding scheidden hun wegen. Wij, de docenten kregen zo vaak het verzoek om vervolgcursussen, persoonlijke coaching en zakelijke adviezen te geven, dat wij daar nu een platform voor hebben opgericht. Dit is ons team.

Refkele Steemers

Refkele Steemers

Creative duizendpoot

Haar organisatietalent is als haar fotografie, helder en met een scherp oog voor detail. Ze heeft overzicht, is sociaal zeer lenig en rap van de tong. Voor Beeldvoorziening vormt zij samen met Marjon en Simone de denktank en is zij de bindende factor die de touwtjes stevig vasthoudt en aan elkaar knoopt.

Simone Henken

Simone Henken

Fotograaf/ docent/ mentor

Van origine is zij docent drama die graag in de huid van anderen kruipt om te beleven hoe het voelt om die ander te zijn. Na een uitstapje in de psychologie verruilde ze de ‘planken’ voor een camera. De theatrale inslag en haar grote inlevingsvermogen is terug te zien in haar fotografie die gaat over de mens en zijn gedrag.  

Marjon Steenbergen

Marjon Steenbergen

Docent/ fotograaf/ ondernemer

In haar studio in Ijsselstein worden grote sets gebouwd voor meubelfabrikanten en bouwmarkten. Marjon is zeer bedreven in het opbouwen, uitlichten en fotograferen van sets die een maatje meer hebben. Het aansturen van een team dat bestaat uit een decorbouwer, stylisten, modellen en assistenten is een belangrijk deel van haar onderneming.

Ruben Schumacher

Ruben Schumacher

Fotograaf/ docent/ mentor

Zijn dagelijkse praktijk als zelfstandig fotograaf bestaat uit het maken van locatieportretten en hij is gespecialiseerd in interieur- en bedrijfsfotografie. Ruben heeft meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven in fotografie op diverse Hoge scholen. Zijn grootste kracht is zijn heldere manier van uitleggen van complexe zaken, Geen vraag te ‘dom’, geen verzoek te ‘moeilijk’. Niet jij ‘zoekt het maar uit’, maar hij zoekt het voor je uit.

Roel Stevens

Roel Stevens

Fotograaf / docent/ mentor

Roel is als een wandelende encyclopedie, hij weet veel van fotografiegeschiedenis, ontwikkelprocede’s beeldontwikkeling/ cultuur en ethiek en deelt die kennis graag met je. Hij is een gedreven en inspirerende spreker die je nieuwe inzichten kan bieden op jouw werk. 

Henry Faber

Henry Faber

Fotograaf / beeldbewerker

Hij maakt portretten voor websites, magazines en particulieren met een grote wow-factor en een goede dosis humor. Het gebruik van digitale middelen omarmt hij van harte. Photoshop en Lightroom zijn zijn geliefde gereedschappen. Hij maakt je graag verder wegwijs en leert je meer over de  geavanceerde functies van deze programma’s.

Klaar om een verschil te maken?

Ben jij klaar om de fotografiewereld te bestormen en in contact te komen met andere professionals?