Ontmoet ons team

Er zijn studenten die naar volle tevredenheid les krijgen van hun docenten en die docenten geven met veel plezier les, maar na hun opleiding scheiden hun wegen. Wij, de docenten krijgen zo vaak het verzoek om vervolgcursussen, persoonlijke coaching en zakelijke adviezen te geven, dat wij een platform hebben opgericht. Sluit je aan, je bent van harte welkom.

Refkele Steemers

Refkele Steemers

Communicatieve acrobaat/ fotograaf

Haar organisatietalent is als haar fotografie, helder en met een scherp oog voor detail. Ze heeft overzicht, is sociaal zeer lenig en rap van de tong. Voor Beeldvoorziening vormt zij samen met Marjon en Simone de denktank en is zij de bindende factor die de touwtjes stevig vasthoudt en aan elkaar knoopt.

Simone Henken

Simone Henken

Fotograaf/ docent/ coach

Van origine is zij docent drama die graag in de huid van anderen kruipt om te beleven hoe het voelt om die ander te zijn. Na een uitstapje in de psychologie verruilde ze de ‘planken’ voor een camera. De theatrale inslag en haar grote inlevingsvermogen is terug te zien in haar fotografie waarbij ze de mens en zijn gedrag met zachte spot in beeld brengt

Marjon Steenbergen

Marjon Steenbergen

Docent/ fotograaf/ ondernemer

In haar studio in Ijsselstein worden grote sets gebouwd voor meubelfabrikanten en bouwmarkten. Marjon is zeer bedreven in het opbouwen, uitlichten en fotograferen van sets die een maatje meer hebben. Het aansturen van een team dat bestaat uit een decorbouwer, stylisten, modellen en assistenten is een belangrijk deel van haar onderneming.

Bo Borkus

Bo Borkus

Social media expert / fotograaf

Tijdens haar journalistieke opleiding specialiseerde ze zich in social media strategieën, die ze nu toepast op Beeldvoorziening. Ze weet precies hoe je de algoritmes te slim af bent en jezelf als ‘brand’ kunt positioneren. Haar fascinatie voor de online wereld komt ook terug in haar fotografie, waarbij ze actuele onderwerpen op een toegankelijke manier in perspectief plaatst.
Ruben Schumacher

Ruben Schumacher

Fotograaf/ docent/ mentor

Zijn dagelijkse praktijk als zelfstandig fotograaf bestaat uit het maken van locatieportretten en hij is gespecialiseerd in interieur- en bedrijfsfotografie. Ruben heeft meer dan 10 jaar ervaring in het lesgeven in fotografie op diverse Hoge scholen. Zijn grootste kracht is zijn heldere manier van uitleggen van complexe zaken, Geen vraag te ‘dom’, geen verzoek te ‘moeilijk’. Niet jij ‘zoekt het maar uit’, maar hij zoekt het voor je uit.

Henry Faber

Henry Faber

Fotograaf / expert beeldbewerking

Hij maakt portretten voor websites, magazines en particulieren met een grote wow-factor en een goede dosis humor. Het gebruik van digitale middelen omarmt hij van harte. Photoshop en Lightroom zijn zijn geliefde gereedschappen. Hij maakt je graag verder wegwijs en leert je meer over de  geavanceerde functies van deze programma’s.

Daphne Wageman

Daphne Wageman

Fotograaf / expert oude technieken

Daphne is een visual artist en fine art fotograaf. Zij richt zich op conceptuele, documentaire fotografie en is gespecialiseerd in analoge Dry Plate glasnegatieven en (edele) druktechnieken. Ze houdt van het ambachtelijke; het snijden en prepareren van glasplaten, het mengen van de chemicalien, het samenstellen van de recepten, het zorgvuldig belichten van de glasnegatieven, werken met ‘antieke’ camera’s, afdrukken op aquarelpapier en het ontwerpen van bijzondere tentoonstellingsvormen.

Mister x

Mister x

Fotograaf / docent

Mister x is als een wandelende encyclopedie. Hij is een gedreven en inspirerende spreker die je nieuwe inzichten kan bieden op jouw werk. Hij  heeft naast veel kennis over de fotografie, ook kennis over het conceptuele denken en de creatieve denkprocessen die belangrijk zijn. Doordat hij op de hoogte is van de belangen van opdrachtgevers, kan hij ook goed meedenken over het eindresultaat. 

 

Arjan Broek

Arjan Broek

Fotograaf / docent /drone-piloot

Arjan fotografeert voor bedrijven, makelaars  en architecten gebouwen en onroerend goed. Om de panden helemaal in beeld te brengen vanaf een verrassend standpunt, besefte hij dat hij naar grotere hoogtes moest. Daarom heeft hij zijn ROC light gehaald en is nu gecertificeerd drone piloot. Arjan is technisch onderlegd maar kent ook alle do’s en don’ts qua wetgeving.

Recensies

“Ruben is een zeer vakbekwame docent. Hij is gedetailleerd in zijn uitleg en een rustige, geduldige docent. Zijn kritiek is altijd opbouwend en respectvol. Zijn aanwijzingen hebben mij richting  gegeven en geholpen mijn werk te verbeteren”.

Petra Beckers

“Refkele is zo’n warme, hartelijke vrouw die je het gevoel geeft alsof je elkaar al jaren kent. Ze kent iedereen bij naam en staat klaar voor je met raad en daad”

Dennis S.T.

“Simone heeft mij laten ervaren wat mijn sterke punten zijn en hoe ik die kan inzetten om een herkenbare signatuur te ontwikkelen. Ze was mijn  coach bij het schrijven van een projectplan in aanloop naar de nominatie voor de Keep an Eye Award. Met aanstekelijk enthousiasme en in ‘no nonsense’, heldere taal weet zij  studenten handvatten te geven om met vertrouwen aan een avontuur te beginnen”.

Stef Peters

“Marjon is zeer bedreven en heeft jarenlange ervaring in het werken voor grote bedrijven. Door haar uitleg en demonstraties heb ik veel meer inzicht hoe je met studiolicht grotere decors kunt uitlichten”.

Isabel Erkens

“Steven luistert zorgvuldig naar ieder idee en stelt de juiste vragen waardoor je kritischer naar je werk gaat kijken. Hij laat niet merken wat zijn persoonlijke voorkeur is qua fotografiestijl/ genre, maar gaat volledig uit van hetgeen je zelf aanbiedt. Om je eigen talent te stimuleren heeft hij een hele lijst aan inspirerende fotografen paraat. Dat is heel prettig. Hierdoor wordt je gestimuleerd om je steeds te blijven verdiepen in de onderwerpen en het betreffende domein. Ik ben dan ook heel blij dat Steven mij begeleid heeft”.

Myrthe Effing

“Henry is een TOP docent. Hij gaf Photoshoples aan onze groep waarbij de niveaus en ervaringen met dit programma  bijna niet verder uit elkaar konden liggen, maar hij heeft het prima opgepakt. Terug kijkend op deze dag heb ik er een super fijn gevoel aan overgehouden en heb ik veel kunnen leren van zijn gestructureerde uitleg en begeleiding. Ik zou zo weer een workshop van hem willen hebben”.

Wim Bergsma

Professionalisering van je vak