Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

 

Kies voor persoonlijke groei om je fotografie authentiek en betekenisvol te maken. Onze coaches bieden inzicht door heel goed te luisteren naar wat je écht zegt en je beelden te analyseren op hun inhoud; wat laat je zien, wat zie je over het hoofd en vanuit welk standpunt bezie je de wereld? We stellen prikkelende vragen die je uitdagen om artistieke grenzen te verruimen en eventuele creatieve blokkades op te heffen. Dat doen we met empathie, humor en altijd met liefdevolle ogen. Wat in de sessies gezegd en getoond wordt, blijft strikt vertrouwelijk.

Dit kun je van een goede coach verwachten:

  • actief luisteren
  • helder en zonder oordeel jouw gedachtes en gedrag spiegelen
  • een wirwar aan (conflicterende ) gedachtes kunnen ontrafelen en er lijn in aan brengen
  • patronen herkennen die zó vanzelfsprekend zijn dat je ze over het hoofd ziet maar die van grote invloed kunnen zijn op je werk en leven
  • suggesties aandragen die speciaal op jouw van toepassing zijn voor je verdere ontwikkeling
  • dichtbij komen en tegelijk de juiste afstand bewaren.

Programma

Wil je jezelf het liefst ontwikkelen in 1 op 1 gesprekken met een coach naar keuze waarin je de toepasbaarheid van je werk bespreekt of waar je praktische, zakelijke vragen kunt stellen of een intensieve brainstormsessie volgt of waar je je coach als klankbord gebruikt om je twijfels, overwegingen en creatieve pogingen aan voor te leggen.

Meld je dan aan voor persoonlijke coachingsgesprekken. Krachtig en effectief.

Marvel Harris heeft de Keep an Eye Award gewonnen? Iedereen wil een interview, hij krijgt aanbiedingen voor tentoonstellingen. Plotseling is hij heel succesvol? Hoe ga je met die druk om?

Of, je hebt je opleiding afgerond en denkt “Nu begint het” maar dan blijft het erg stil en heb je moeite om je onderneming van de grond te krijgen.

Richting krijgen, grenzen verkennen.

Laten wij niet degenen zijn die zeggen waarom persoonlijke coaching waardevol is. Dat laten we graag aan anderen over.

Bekijk onderstaande filmpjes.

Tip! Financiële ondersteuning via werktuig PPO

We willen je graag attent maken op het initiatief van Platform Acct: het Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). PPO financiert ontwikkelplannen zoals educatie voor professionals die werkzaam zijn in de creatieve en culturele sector, in dienstverband of als zzp-er.

Duur

60 minuten

Locatie

In overleg

Coaches

Roel Stevens
Simone Henken
Marjon Steenbergen

Kosten

€  90,- excl. btw

Of neem een 10-rittenkaart af voor  €  850,- excl. btw

Persoonlijke begeleiding per uur

Persoonlijke begeleiding 10-rittenkaart

Coaches

Roel Stevens

Roel is als een wandelende encyclopedie. Hij is een gedreven en inspirerende spreker die je nieuwe inzichten kan bieden. Hij heeft veel kennis over fotografie  en over creatieve denkprocessen. En hij kan bijzaken van hoofdzaken onderscheiden en je verhaal scherp krijgen.

Simone Henken

Van origine is zij docent drama die graag in de huid van anderen kruipt om te beleven hoe het voelt om die ander te zijn. Na een uitstapje in de psychologie verruilde ze de ‘planken’ voor een camera. De theatrale inslag en haar grote inlevingsvermogen is terug te zien in haar fotografie waarbij ze de mens en zijn gedrag met milde spot in beeld brengt. Haar grootste talent als coach is luisteren, om vervolgens vraag na vraag, laagje voor laagje tot de kern te komen

Marjon Steenbergen

Nuchter en praktisch. Dat zijn twee kernwoorden die de aanpak van marjon typeren. Zij kan heel goed vanaf een afstand naar je werk kijken met een prettig objectieve blik, en het ontdoen van onnodig sentiment.

Verhalen

Vertrouwen deelnemer en coach

Je verlangt adviezen en antwoorden want je wil houvast. Daar is een coach voor zolang die maar niet teveel ‘hulp’ biedt en je daarmee belemmert in het vinden van je éigen creatieve oplossingen.
Je hebt het nodig om te zwemmen en te worstelen met de materie. Dat voelt niet comfortabel en kan je zelfs tot wanhoop drijven. Maar het biedt wél de kans om je eigen overwinningen te behalen.

Samen werk je binnen dat spanningsveld; houvast krijgen en los gelaten worden.

Vertrouwen is het sleutelwoord.

Helpen door er te zijn

“Om mijn duikdiploma te halen moest ik hartje winter examen doen in het Vinkeveense meer. 9 meter onder water en ik moest mijn duikbril afdoen waarbij mijn neus vrij kwam en er water in kwam. Uiterst claustrofobisch en super ongemakkelijk. Het lukte me niet om adem te halen door mijn mond. Ik was blind, raakte in paniek en wilde naar boven.

Anke, mijn instructeur legde een arm op mijn schouder en duwde me weer naar benéden. Door die aanraking wist ik dat ze er was en me niet zou laten verdrinken. De paniek daalde enigszins en ik kon mijn masker weer opdoen.

Een overwinning die ik zélf had behaald.”

Simone Henken

Onze Masterclasses