Recensie van Myrthe Effing, die bij ons een persoonlijk coachingstraject volgde:

“Voor mijn project ‘Willem Wilmink’ ben ik begeleid door Roel Stevens, Marjon Steenbergen en Simone Henken
Ik vond het een fijne begeleiding, waarbij ik echt werd uitgedaagd om mijn werk steeds verder te verbeteren. Iedere bijeenkomst liet ik mijn werk zien en bespraken we de stand van zaken. Vragen als: “Waar ben je op dit moment mee bezig, welke kant wil je op, hoe ben je te werk gegaan?” waren lastig om te beantwoorden maar door de kritische blik en feedback van Roel Stevens, leerde ik ook zelf kritisch naar mijn eigen werk kijken. 
Door docent Simone Henken ben ik op het spoor gezet van de collagetechniek. Die techniek kende ik niet maar en het leek een eenmalig experiment te zijn. Maar het bleek een manier te zijn waarop ik mijn beeldverhalen het meest helder kan verbeelden. Het bood mij veel meer mogelijkheden tot expressie en is nu een stijlkenmerk van mijn fotografie.
Aan Marjon Steenbergen presenteerde ik regelmatig mijn werk en moest uitleggen waarom ik bepaalde keuzes had gemaakt. Confronterend en zeer leerzaam want na zo’n bespreking wist ik wat ik moest doen om succesvol te zijn.
En succesvol is het, want mijn werk is zichtbaar. Ik heb al een publicatie gehad in Turbantia en van woensdag 13 mei t/m zaterdag 20 juni 2020 heb ik een tentoonstelling in galerie Objectief in Enschede.”